Elina - Din tur nu

Jag har satt ut en låt av henne förut... Men jag får inte riktigt nog av henne, så en till.!











The King of Pop

Bara för att han var asgrymmast på jorden. Och för att vi ALDRIG får glömma honom, så kommer nu ett till youtube-klipp med Michael Jackson.





Michael "Jacko" Jackson

The King of Pop. Musikmiraklet Michael Jackson har dött, försvunnit. Jag har älskat hans musik sen jag var VÄLDIGT liten. Jag förstår knappt att det kan vara möjligt. Men jag ska ge er en liten påminnelse om en av världens bästa musiker.









Beautilful.!

Jag tittade på en massa Pianoklipp idag... Och fann denna begåvade man. Jag ÄLSKAR den här låten så... Damer och herrar; The Scientist av Coldplay omgjord av David Sides.





Gray's Anatomy


Vacker, Vackrare Vackrast.

"Kom var mig nära" av Elina Järventaus Johansson. Jag är så stolt bara att ha fått träffa henne.! Hon är ett musikaliskt underbarn.! Jag hoppas att världen kommer att se ditt geni.!









Here we go again...

ÄNNU mera covers^^ Jag får inte nog av det. ^^








Bowling For Soup gott folk.!!!

Mer Covers...New Found Glory

Japp, jag är en nörd, jag vet. Men när jag flipprade omkring på Youtube så hittade jag New Found Glory, jag gillar dom väldarns. Så... nu ska ni få två av deras bästa covers (enligt mig då)...










Deras version av Go-Go Dolls Iris.


Och Deras My heart will go on. Enjoy.! :D

Brittan-cover

Jahapp, den här låten har jag haft på hjärnan jättelänge, men först nu är jag så smart såatt jag letar upp den på den älskade sidan Youtube.



 

Tracy Chapman.

Idag på skolan spelade en kompis upp en låt som jag nånstans i mina forna dagar har hört. Sen börjar hon sjunga och jag hoppar till min kompis, sliter telefonen ur handen på honom och skickar låten till min mobil. Tracy Chapman väcker sånna starka känslor att det är helt sjukt.

Den här var den han spelade upp.








Det här är den låt jag föralltid och förevigt älskar med henne.

Känd från Youtube

Den här snubben skickade reklam till mig om sin musik och sina bilder óch sa att han trodde att jag skulle tycka om dem och att om han inte gjorde reklam för det skulle jag aldrig ha hittat till honom. Det har han rätt i, och det suger, för vem vet hur mycket bra jag har missat bara för att jag inte vet vad alla håller på med. Nu iaf ska ni få en video som jag tyckte var väldigt söt. Mina damer och herrar, Williams Shamir, This song is not about ...

RSS 2.0