Melodifestivalen 2011

Ja.! Äntligen.! Melodifestivalen är tillbaka.!!! :D
Som jag har väntat.! Jag älskar Melodifesten, alla deltävlingar, andra chansen, finalen, spänningen, förväntan.! Allt kring melodifestivalen helt enkelt.!
Jag har ju gjort så förut att jag har lyssnat igenom förhands-klippen och skrivit lite om varje låt. Jag har självklart gjort det igen. Om ni vill lyssna själva så finns det på Melodifestivalens hemsida (svt.se/melodifestivalen).

Dilba – Try again. Skönt beat, fastnar lätt. Ganska bra i mina öron. Växer när man lyssnar på den fler gånger. En av favoriterna. (:

Swingfly – Me and my drum. Ja, den här var ju bra, dansvänligt.

Jenny Silver – Something in your eyes. Nu kom det en riktig schlager, mer lättsmält än hennes förra bidrag. Men jag kan ju inte säga att jag gillar det allt för mycket…

Jonas Matsson – On my own. En riktig sommarplåga tror jag att vi har fått här. Skön bas.

Le kid – Oh my God. Det fastnar nog ganska bra, ganska lätt att ta till sig. Helt okej.

Rasmus Viberg – Social butterfly. En till klassiker. Skön låt faktiskt, trummorna gillas.!

Pernilla Andersson – Desperados. Oj vad den låter som hennes Johnny Cash och Nina P.! Men den är ju inte helt fel, lite trallvänlig sådär ;D

Danny – In the club. Positiv överraskning.! Skön låt, dansvänlig, och den har en såndär skön basgång som jag ÄLSKAR.! Jag gillar’t ;D En till favorit. (:

 

Jag kan konstatera, efter första deltävlingens genomlyssning, att låtarna är mycket bättre än förra året. Det kommer bli en hårdare kamp och förhoppningsvis en bättre låt att skicka iväg till Eurovision iår.


RSS 2.0