Melodifestivalen - Deltävling fyra

Jahaja, dags igen. Jag måste säga att jag inte var alltför pepp på uppgiften att blogga om bidragen igen, men när jag hörde Agnes låt som den första tänkte jag, det kanske inte blir så dumt ändå. Japp, nu kommer min bedömning av låtarna, i sedvanlig ordning.


Star Pilots - Higher... Jag har hört denna förut...vad var det...keep my body close to the dancefloor.!!! Ja, den är ju pepp.! Pepp-låt, vad pepp allting är.!!! Jag diggar.!!!
Sarah Dawn Finer - Moving On... Alltid en massa ballader...men Sarah är så bra, hon är alltid så himlars bra.! Den här var asbra.!!!
Malena Ernman - La Voix... Jag ÄLSKAR opera...men vad är detta egentligen.? Operapop á la Fredrik Kempe...njö...tummen upp för bra sång och bra melodi...men snälla, ta bort discotrummorna.!!!
Thorleifs - Sweet Kissin' In The Moolight... Jag har aldrig gillat dansband...och det här är lika töntigt som vanligt. Jag orkar inte med.!!!
Agnes - Love Love Love... En pepp låt som gör mig glad.! : )
Susanne Alfgren - Du är älskad där du går... Ja. Okej. Va.? Var det en låt där.? Jag missade den. Jag måste lyssna en gång till. Okej. Nu är jag med igen. Ja, den här var så tråkig att man somnade i verserna, men i refrängen väckte hon mig. Men...Sarahs ballad var mycket bättre. Synd dära Susanne.!!!
Next 3 - Esta Noche... Fungerar. Kommer nog spelas något i sommar... Om det inte kommer nått bättre... Den var inte så rolig som jag ville att den skulle vara.
Anna Sahlene & Maria Haukaas Storeng - Killing Me Tenderly... Jaha... Killing me softly...Nej Tenderly... Eh...tråkigt.!!! Maria är för bra för den här låten, stackars flicka.


Eh...Var det alla.? Vilken smörja.!!! Fy.! Nu går jag och lyssnar på Andy McKee istället.!

From Rent

Jag har blivit beroende av låtarna från Rent, jag måste köpa filmen.!

Undo. Undid. Undone.


Öppnar mitt hjärta...


Svenskt



Vapnet - Kalla mig


Så här känner jag mig just nu. Korkad. Dum. Lyssna på låten så förstår du kanske mer hur jag känner mig.

Melodifestival-deltävling tre


BWO - You're Not Alone... Funkar väl också, men fortfarande inget jag skulle vilja köpa.
Sofia - Alla... Det här är kul.! En låt på grekiska.! En guldstjärna i kanten för dig Sofia.!
Maja Gullstrand - Här för mig själv... Eh... Jag orkade inte lyssna på detta, det var extremt tråkigt och hon sjunger                     med en sån mesig röst så att jag inte orkar lyssna på texten. Tråååkigt.!
Mikael Rickfors - Du vinner över mig!... Rock med en smågammal gubbe, småsöt text också... Me like.! (Ett plus för att det är med ett utropstecken i låttiteln)
E.M.D - Baby, Goodbye... Bara att höra namnet E.M.D får mig att rysa... utåt alltså, i hemlighet tycker jag att iaf Danny har en ganska så bra röst och den grejjen att han sjunger de stämmor jag skulle välja gör mig väldigt glad.! Låten... Eh... Nje... Inte för mig tack.!
Molly Sandén - Så Vill Stjärnorna... Hon sjunger väl bra... Ge flickan en bra låt och låt henne komma tillbaka då... Det är synd att en bra sångerska ska få en tråkig låt. BLÄ.!
Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox - I got you... Det här tyckte jag om.! Kommer att bli en riktigt härlig sommarplåga.! Jag riktigt känner att jag ligger på stranden och har sand mellan tårna. Myyyyyyys.!
Velvet - The Queen... Sådär. Funkar, men inte direkt det jag vill ha.

Jag vill ha Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox till final med Mikael Rickfors. Andra chansen får BWO och Sofia ta.

Det kommer antagligen inte bli så... Om jag får tro hit och dit så säger jag... E.M.D och BWO eller Velvet till final. Molly Sandén och Mikael Rickfors till Andra Chansen och utlandsvalet blir nog BWO eller Sofia.

Känsla...vacker...fri


Heartbeat

Orginalet: Annika Norlins och Anna Järvinens version:
Kommentera gärna och berätta vad ni tycker...personligen tycker jag att ingen slår Robyn och Kleerup, Men Annika och Anna är riktigt bra de med.!

En envis kamp, som fick resultat









Dessa ungdomar i England var engång väldigt negativt inställda till kör, de tyckte att det var bögigt och bara för tjejer. Musikläraren, Gareth Malone, skulle visa världen att det inte alls är bögigt eller bara för tjejer och kämpade i några veckor på en pojkskola i england för att få ihop en 100pers kör och uppträda i Royal Albert Hall. Det verkade som en omöjlig uppgift, men det gick tillslut. Det är en kamp som verkligen visar att envishet lönar sig. Skam den som ger sig.!

Melodifestivalen deltävling 2

Jag har nu lyssnat igenom förhandslyssningarna på lördagens låtar, och konstaterar att genomsnittet var  bättre men det fanns ingen WOW DEN MÅSTE KOMMA MED.!!! Men bäst skulle jag nog tro att Amy Diamond är... sen får man se på lördag på scenen, vem som är bäst där...
   Sedan tyckte jag att comebacken med Lili & Suies show me heaven var rättså bra också.

Powerpig

Det är jag de.! Hej förresten, det är jag som är Linnypig... Jag kommer mest skriva om musik här... Och det är mest jag som kommer läsa det... Så... Linnypig, Enjoy.!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0