Titanic

Efter att ha lyssnat på många remixar av olika låtar hittade jag en remix av Ocean of memories, och då kände jag att jag måste ju lyssna på Titanicmusiken, den är ju helt underbar.! Så här kommer Hymn to the Sea.!

Esc Poängrekord

387 poäng till Norge.! Fairytale - Alexander Rybak SKITBRA.!!!! Dessutom Nationaldagen för gutten fra Norge.!

Esc utklassning

Norge utklassar allt motstånd.! Nice tycker vi halvnorskar här hemma.!

Esc cirkusen

Tjugofem, Spanien. Den sista låten. Den var ganska tråkig, men man kan skaka rumpa med den i bakrunden.

Esc cirkusen

Tjugofyra, Finland. Favorit.! Lose control. I love.! Jag tycker om tjejernas kläder, jättemycket.!

Esc cirkusen

Tjugotre, England. Andrew Lloyd Webber och en tjej som jag trodde inte alls kunde sjunga, ty jag har fått höra hemska klipp från hennes låt. Men hon klarade det faktiskt.! I like.!

Esc cirkusen

Tjugotvå, Rumänien. Utan att tveka kan jag säga att det här kommer bli en partylåt och kommer spelas mycket på radion i sommar. Jag gillar dansarnas klänningar.! Jag gillar faktiskt det här också.

Esc cirkusen

Tjugoett, Ukraina. Be my Valentine. Gillar introt. Den här också lite skaka rumpa-låt. Jag diggar faktiskt. Nice scenframträdande, det här är esc när den är som mest traditionell.

Esc cirkusen

Tjugo, Norge. Favorit, Fairytale Alexander Rybak. Jag är hopplöst förälskad i den här låten.! Och i killen såklart.! Han är juh charmig för tusen och hans leende smittar av sig som ingen annans. Det är inte dåligt att han är så extremt bra på det han gör också.!

Esc cirkusen

Nitton, Albanien. Lite söt och sådär... Kommer nog också spelas mycket i radion sen. Tyvärr hör man att hon är sexton, och en sextonåring i en såndär klänning... Jag vet inte hur bra det går ihop... Men hon sjunger bra.

Esc cirkusen

Aderton, Turkiet. Dags att skaka rumpa, väldigt dansig låt.! De har väldigt fina kläder.! I like.!

Esc cirkusen

Sjutton Tyskland Miss Kiss kiss bang. ÅNEJ VILKA BYXOR.!!! Lite svängig (haha) låt, den är la bra. DITA VON TEESE.! Den där väntade jag mig inte.!

Esc cirkusen

Sexton, Danmark. Tråkig låt.

Esc cirkusen

Femton, Estland. En till favorit. Söt tjej, bra låt. Stråkar har blivit en stark dragning för mig, och det här är asbra.! (Hon har en underbar klänning också.!)

Esc cirkusen

Fjorton, Malta. Favorit.! What if we. Rysningar. När jag hör den här tänker jag bara på min pojkvän och blir helt överlycklig.! Helt sjukt duktig sångerska, den här får gärna vinna för mig.!

Esc cirkusen

Tretton, Moldavien. Mamma dansar. Den är medryckande.! Shirleykopian sjunger bra.!

Esc cirkusen - reklampaus

TAXICHAUFFÖREN.!!! Jag älskar hans röst.! Så, då vet vi det.

Esc cirkusen

Tolv, Bosnien&Hertzegovina. Coldplaylåten. Jag tycker om Coldplay, de har fina texter, men jag vet inte vad de här människorna vill ha sagt eftersomatt jag inte förstår deras språk. Men jag gillar melodin, och hans röst, den är mysig.! I det stora hela tycker jag om det, fast jag inte förstår vad de säger.

Esc cirkusen

Elva, Azerbadjan. Jag gillade Azerbadjanska låten förra året, nu är Arash med och jag tycker fortfarande om Azerbadjan.! Kommer också spelas mycket på radion i sommar.

Esc cirkusen

Tio, värdlandet Ryssland. Jaha, i början var den tråkig. I slutet var den skrikig. Nej.! Ta bort tanten som grinar i bakgrunden också.!

Esc cirkusen

Nio, Armenien.! Dansfavoriten.! Nice alltihop faktiskt.! Snygga outfits och fint smink. I like.!

Esc cirkusen

Åtta, Grekland. Det här är lite töntigt. Hur gammal är snubben egentligen? Tråkig låt dessutom... Suck... De har nog lagt lite mer krut i showen istället för låten...

Esc cirkusen

Favorit.! Sju, Island. Is it true. Fin låt, kanske lite tråkig, men jag gillar den.! Söt tjej, lite konstig klänning, men fint.!

Esc cirkusen

Nummer sex, Portugal. LIKE.! Söt tjej, fin låt I like so much.! Gitarrkompet är en guldstjärna i kanten.!

Esc svindleri

340.000.000 kronor.!!!

Esc cirkusen

Fem. Kroatien. Rättså bra låt, tjejen vet jag inte om jag ska älska eller hata, vissa toner är inte rena...

Esc cirkusen

Och nummer fyra... Malena.! Fortfarande ganska bra, fast jag inte tycker om Kempes tecnoopera... Jag gillar den nya kören och klänningen. Nice Ernman.!!!

Esc cirkusen

Bidrag nummero tre France.! MYSLÅT.!!! Mysröst, myskvinna.! Kläderna skitsnygga, sminket assnyggt och underbart snyggt hår.! ME LOVE.!!!

Esc cirkusen

Israel tvåa i startordningen. Det är fortfarande en ganska okej låt men de har fortfarande jättefula kläder.! Byt kläder flickor.! De har mysiga stämmor och jag blir lugn av deras röster.  Jag gillar det här.!

Esc cirkusen

Litauen först ut, det här tycker jag om.! Min pappa tycker att kläderna sitter konstigt. Jag själv tycker att han är charmig och att låten är bra. Den är ingen som måste vinna, men den kommer spelas mycket i sommar.

RSS 2.0